QQ-Player For Android

QQ-Player pillanatkép

QQ-Player pillanatkép

 

Az alábbi alkalmazás segítségével mobilunkkal is megtekinthetővé válnak kedvenc filmjeink, támogat minden fontos formátumot, nem más mint a QQ-Player.

A számítógépre készített változata igen nagy népszerűségnek örvend, hisz tudása igen széleskörű, 2D-3D videó transzformáció, konvertálás, videók átméretezése, pillanatkép készítése.

Ezek a funkciók Android operációs rendszert futtató készülékünk esetében nem elérhetőek az alacsony erőforrás miatt, de az erre a rendszerre optimalizált változata, tökéletesen alkalmas, hogy filmjeinket meg tudjuk tekinteni.

Kezelőfelülete remekül illeszkedik készülékünkhöz, így filmek lejátszása esetén, könnyen tudjuk konfigurálni.

Remekül támogatja a több hangsávval rendelkező állományokat, a feliratok kezelése sem jelent neki akadályt.

Támogatott formátumok:

MKV, MOV, 3GP, AVI, MP4, FLV

Ingyenes kiadás.

QQ-Player For Android letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • aMSN 0.96aMSN 0.96     Nem csak nevében hanem szolgáltatásaiban is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a nagy riválishoz képest az aMSN 0.96. Hasonló tudással bír mint az MSN szoftvere. Használhatjuk […]
  • VCDGear 3.56VCDGear 3.56       Extra funkciókkal ellátott gyors konvertáló alkalmazás a VCDGear 3.56. Ezzel az ingyenes és kis méretű alkalmazással minden komolyabb képzettség nélkül konvertálhatjuk át DAT, […]
  • Malwarebytes Anti Malware 2.0.1.1004Malwarebytes Anti Malware 2.0.1.1004 A Malwarebytes Anti Malware nemkívánatos szoftverek, kémprogramok eltávolítására használható program. Több keresési módot biztosít. Ingyenes kiadás. Magas felismerési aránnyal.
  • Comodo AntiVirus 6.2.2828Comodo AntiVirus 6.2.2828  A Comodo AntiVirus segítségével ingyenesen védhetjük meg a számítógépet a nemkívánatos szoftverektől, trójaiaktól, rengeteg különleges funkciót biztosít, többek között sandbox módot is […]
  • Frissült, beszerezhető az EagleGet 1.1.0.7 -es kiadásaFrissült, beszerezhető az EagleGet 1.1.0.7 -es kiadása Nagyobb mérettel rendelkező állományok, multimédiás tartalmak automatizált letöltését képes végrehajtani. Itt az új kiadás használd ezt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code