Performance Test 8.0

Performance Test

Számítógépünk mélyreható tesztelésére használható program a Performance Test nevű szoftver.

A mindenre kiterjedő teszt segítségével információkat tudhatunk meg a DirectX összetevőkről, illetve megtudhatjuk videokártyánk 2D, illetve 3D tulajdonságait.

Természetesen egy tesztprogram mit sem érne egy sebességteszt nélkül, leellenőrizhetjük a merevlemez főbb sebesség paramétereit. A RAM állapotáról is árul el a számunkra információkat.

Performance Test telepítése:

Az exe kiterjesztésű fájl indítása után a szokásos sorrendben juthatunk tovább, el kell fogadnunk a felhasználói feltételeket, majd ki kell jelölni azt a mappát ahol el szeretnénk helyezni a szoftver fájljait.

Miután az összesítő felületen áttekintettük az előzőleg megadott információkat és mindent helyesnek ítélünk el is indíthatjuk a fájlok másolását, végeztével a szoftver felajánlja a számunkra hogy neki is lássunk a teszteknek.

Felületén több összehasonlítást is kaphatunk ahol már előre tudhatjuk hogy miként is kellene teljesíteni gépünknek. Az analízis viszonylag gyorsan lezajlik így nem kell túlságosan sokat várakozni a végeredményre.

A teljesítményadatokat hasonló paraméterrel rendelkező számítógépekkel összehasonlítva lista szerűen sorolja fel természetesen százalékos információkat is biztosítva.

Szinte az összes PC konfigurációnak biztosít teljesítmény tesztet.

Performance Test

 Performance Test letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Néhány friss, ingyenes böngésző, csak hogy naprakész legyél…Néhány friss, ingyenes böngésző, csak hogy naprakész legyél… Az alábbi alkalmazások igen rendszeresen frissülnek, folyamatosan javításra kerülnek az esetlegesen felmerülő hibák, természetesen nem maradunk le az új funkciók nyújtotta lehetőségekről […]
  • SopCast  3.8.2SopCast 3.8.2 Élő online TV-műsorok megtekintését támogató szoftver a SopCast jelen változata.   Számos interneten szabadon megtekinthető élő közvetítésbe csatlakozhatunk be az alábbi […]
  • Xftp Free 4.0Xftp Free 4.0 Az Xftp Free egy ingyenesen használható de mégis rengeteg lehetőséget biztosító fájlkezelő alkalmazás Windows platformra.     Segítségével biztonságos és gyors hálózati, FTP kapcsolatot […]
  • Multimédiás mindenes, ez a szoftver minden filmet lejátszik: ALLPlayerMultimédiás mindenes, ez a szoftver minden filmet lejátszik: ALLPlayer Mindent játszó univerzális filmkezelő szoftver, ami skin editort is tartalmaz, a videók megnyitásán kívül a fotók kezelését is támogatja az ALLPlayer.
  • Search Tab 1.91Search Tab 1.91     Egy remek Mozilla Firefox kiegészítő amely keresések esetén lehet hatékony a számunkra, nem más mint a Search Tab 1.91.       Ez a kiegészítő elsősorban abban az esetben lehet […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code