Hasznos mobilalkalmazások

Hasznos, nélkülözhetetlen mobilos programok, amik bármikor jól jöhetnek.


Google Keep Készíts jegyzeteket mobiloddal és többet nem fogsz lemaradni semmiről..


AccuWeather Időjárás kijelző widget mobilra, testre szabható pontos és látványos.


Cubie Messenger Csevegj, tartsd a kapcsolatot a barátaiddal egy koránt sem hétköznapi programmal, kevésbé ismert de rengeteg különlegességet biztosít a számodra.


Snapseed Szintén egy igen hasznos kis program, ami abban lehet a szolgálatodra, hogy mobilon szerkesztheted képeidet.


Photo Studio Mobiloddal készített fotók azonnali szerkesztésére adódik lehetőséged, használj effektusokat, változtasd meg a színvilágot, méretezd át, ha arra volna szükség.


Tanulj angolul – Treasure Angol nyelvtudásra tehetsz szert, továbbá bővítheted a már meglévőt.


Emberi csontok lite Az emberi csontokról tudhatsz meg sokkal többet anatómiai megközelítésből neki köszönhetően.


Laborlelet Kisokos Tudni szeretnéd hogy a laborleletben szereplő információk mit is jelentenek valójában, érthető nyelven szeretnél többet tudni, használd a programot a feladatra…


CamScanner -Phone PDF Creator Bármilyen fotóból készíthetsz PDF állományt, ehhez csak a mobilod szükséges, képek esetén nincs is más dolgunk , mint fényképezni és a többit a program elvégzi…


Forex árfolyamok A valutaárfolyamok változását tudjuk mobilunkon is figyelemmel kísérni, kereskedőknek, vagy az adott területen mozgolódóknak alap.


Mobil Vodafone Vodafone előfizetéssel rendelkezőknek rendkívül hasznos szolgálatot tud tenni, segítségével sokkal egyszerűbben tudjuk a számlázással kapcsolatos ügyleteket rendezni.


Android Magasságmérő Földrajzi helyzetednek megfelelően tudod meghatározni az aktuális magassági értékeket, mivel mobilod mindig nálad van ezért bármikor hasznos lehet.


Dog Whistle PRO Hozz ki ebedből olyan képességeket amikről eddig nem is tudtál… Riasztóként is használható.


Szem teszt  Teljesen biztos vagy benne hogy jó a látásod, most megbizonyosodhatsz róla orvosi vizsgálat nélkül is, csak a mobilod kell és természetesen az alkalmazás.


Térkép Félsz hogy eltévedsz egy a számodra még ismeretlen nagyváros forgatagában, használj térképet mobilodon, egyszerű és rendkívül hasznos.


 Push Ups pro Egészségesebb életmódra sarkallhat mindenkit, ha követjük az utasításokat minden eddiginél jobb formába lendülhetünk.


 Google Earth Ha a szoftvert használjuk számítógépünkön, akkor most lehetőség van arra hogy mobilon is futtassuk azokkal a megszokott funkciókkal és különleges tudással amit eddig megszokhattunk tőle.


Poweramp Music Player (Trial) Equalizerrel is ellátott rendkívül nagy tudást biztosító Multimédiás segéd, ami ismer minden népszerű formátumot.


PDF Reader PDF állományok kezelésére használható segédprogram, képes megnyitni az adott formátumot, éjszakai módban is futtatható.


 Költségek Gazdaságosabb költségvetést tudunk elérni a hétköznapok során ha nyomon követjük a kiadásaink és a bevételeink arányát.


AndroZip File Manager Mivel mobilokat sok feladatra fel lehet ma már használni, esetleg összetalálkozhatunk letöltések során olyan fájlokkal is amelyek tömörítve vannak, a programmal kicsomagolhatod azt hogy meg tudd tekinteni annak a tartalmát. 


Üzemanyag-számítógép Tudd meg hogy mennyi üzemagyagot használsz el egy adott útszakaszon. Egyszerűen használható, csak az alapvető paramétereket kell hogy megadni.


Kalória kalkulátor free Tudod hogy mennyi kalória található azokban az ételekben amiket naponta elfogyasztasz, le szeretnél fogyni, de nem sikerül? Állítsd össze a megfelelő menüt hozzá azáltal hogy tisztában vagy azzal, hogy mit és mennyit ehetsz. 


Block SPAM SMS A spam jellegű üziktől mentesülhetünk a segítségével, kiválóan konfigurálható, ha az adott probléma már okozott fejfájást akkor javasolt az adott kiegészítő.


Ancestry  Kutasd fel őseidet, készíts róluk családfát hogy ismerőseid és saját magad évekkel később is nyomon tudd követni a vérvonal változását.


 Pixlr Express  Elkészítetted életed legjobb fotóját? Mégis olyan érzeted van hogy valami hiányzik róla, akkor adj hozzá effektusokat, szerkeszd azt mobilodon azelőtt, még másokkal is megosztanád.


  Vérnyomás lite  Egészségesebb életmódot tudunk elérni a segítségével, hasznos és kötelező minden  Androidos készülékre.


  aScreenshot  Készíts pillanatképeket a mobilodon zajló eseményekről éppúgy mint a számítógép esetén lehetséges. Képlopó Androidra.


 KeepSafe  Olyan fotót vagy videót készítettél, amelyet csak saját használatra hoztál létre, az egyetlen probléma csak abban rejtőzik, hogy mások is hozzáférhetnek mobilodhoz akkora szoftver segíthet.


 A Nagyító  Rossz a látásod? Vagy csak egyszerűen nincs szerencséd és mindig az apró betűs részekkel vannak gondjaid olvasáskor? Használd a programot és minden világos lesz előtted.


 Olcsóbbat  Bizonyára te is olcsón szeretsz vásárolni, ez online tranzakciók esetén is jól jön, felmerül a kérdés, hogy miként tudnánk megtalálni a legjobb árakat.


ELMŰ•ÉMÁSZ Az elektromos fogyasztásunkkal kapcsolatos összes teendő elvégezhető a segítségével, informálódhatunk, rendezhetjük számláinkat, teljesen ingyen.


Index for Android  Ha azonnali friss hírekre vágyunk mobilunkon akkor telepítsünk egy olyan kliens programot ami naprakészen tart minket az információkat illetően.


Kapcsolódó alkalmazások

  • Memtest86Memtest86 4.0       Számítógépünk memóriájának alapos tesztelésére használható diagnosztikai szoftver a Memtest86 4.0 változata. Ezzel a segédalkalmazással nagy valószínűséggel meg tudjuk […]
  • Cooliris 1.12.3Cooliris 1.12.3     Weboldalakon található videó és kép állományok menedzselését elősegítő böngészőkiegészítő a Cooliris.     Szokványos weboldalak meglátogatásakor, az adott oldalon található […]
  • KlipFolio 5.4KlipFolio 5.4       Weboldalak követésére használható hasznos kis segéd a KlipFolio 5.4 változata. Segítségével folyamatosan értesülünk az általunk rendszeresen látogatott oldalakon való […]
  • FrostWire 6.5.8FrostWire 6.5.8 A FrostWire nevű teljes verziós programmal könnyedén tudunk fájlokat és egyéb hasznos tartalmakat megosztani a nagyközönséggel, a ingyenes változat. Multimédiás tartalmakhoz, videókhoz, […]
  • VideoGet 5.0.2VideoGet 5.0.2   Videómegosztó portálokon tárolt állományok letöltésére használható segéd a VideoGet 5.0.2 kiadása.   Ezzel a remek kis szoftverrel lehetőségünk van a közösségi videómegosztó […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code