Szörfözz villámgyorsan a SlimBrowser segítségével

Egyszerű, könnyen kezelhető és bőséges funkcionalitással ellátott böngésző, itt a legújabb változata, többek között hordozható változatban is futtathatod.

Ha ezt a böngészőt futtatod akkor nincs arra szükséged, hogy további kiegészítőket telepíts mivel az már alapértelmezetten is bőségesen ellát minket azokkal. Tartalmaz letöltésklienst, videókhoz, illetve nagyobb méretű fájlokhoz, tud Popup ablakot blokkolni, reklámokat szűrni, és automatikusan weboldalakat fordítani. Az alkalmazás hordozható változatát itt találod, míg a telepíthető verzió innen tölthető le. Az aktuális kiadás verzió előzményeket itt tudod megtekinteni. Maga a kezelőfelülete igen rugalmasan formálható letölthető skinek segítségével. Teljesen ingyenesen és Magyar nyelven használhatod. Installálása után azonnal képes más böngészők előzményeit szinkronizálni.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Megérkezett a Free Studio 6.1.13Megérkezett a Free Studio 6.1.13 Egyetlen alkalmazás segítségével egy sor feladatot tudsz végrehajtani, és ezt ráadásul ingyenesen, úgy is tekinthetünk rá mint egy komplett szoftvercsomagra.
  • aMSN 0.96aMSN 0.96     Nem csak nevében hanem szolgáltatásaiban is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a nagy riválishoz képest az aMSN 0.96. Hasonló tudással bír mint az MSN szoftvere. Használhatjuk […]
  • WinISO 6.4.0.5136WinISO 6.4.0.5136 Lemezképek létrehozására és annak közvetlen lemezre írására használható alkalmazás a WinISO. Ha rendszeresen szoktunk dolgozni képfájlokkal, esetleg saját magunk állítunk […]
  • Itt a Google Chrome 31.0.1650.48Itt a Google Chrome 31.0.1650.48 Már hivatalosan is letölthető a népszerű böngésző aktuális stabil kiadása, ez a verzió elsősorban a hibajavításokra koncentrált.
  • PowerArchiver 2017.00.91PowerArchiver 2017.00.91 A PowerArchiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel tömörített tartalmak létrehozására van lehetőséged, illetve a gépeden tárolt ZIP tartalmak minőségromlás mentes […]
Összefoglaló
Cikk neve
Szörfözz villámgyorsan a SlimBrowser segítségével
Leírás
Egyszerű, könnyen kezelhető és bőséges funkcionalitással ellátott böngésző, itt a legújabb változata, többek között hordozható változatban is futtathatod.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code