novaPDF 7.6

novaPDF 7.6 screenshot

 

novaPDF 7.6 screenshot

 

 

Néhány lépéssel készíthetünk PDF állományokat a novaPDF 7.6 segítségével.

 

Ha munkánkat a számítógép előtt végezzük, irodai folyamatok során biztos felmerült már bennünk annak az igénye, hogy az elkészített állományt át kellene konvertálni PDF formátumúra. A folyamat végrehajtásának egyik legjobb segédje a címben szereplő szoftver amely segítségével szakértelem nélkül tudjuk végrehajtani az átalakítást.

 

A program letöltése után neki is láthatunk, a rövid telepítési folyamatnak, ami pár lépésből áll csupán.

 

A szoftver használata szintén nem bonyolult, az egyszerű kezelőfelületén könnyen kiválaszthatóak azok az opciók amik szükségesek lehetnek.

Az indítása után csak tallózzuk be az átalakítandó fájlt, válasszuk ki hogy hová mentse el azt, majd kattintsunk a create opcióra. A szoftver igen gyors munkára képes néhány pillanat alatt ellátja feladatát.

Teljes verziós változat.

 

novaPDF 7.6 letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Dark SalvationDark Salvation     A gótikus környezetben futtatott játék során egy fiatal nő története körül forognak az események, akinek a családját elpusztítja egy gonosz démon.       {nice1} Gonosz szörnyek […]
  • Anti-Trojan Elite 5.59Anti-Trojan Elite 5.59     Trójai támadások megszüntetésére használható program az Anti-Trojan Elite.   Ha már bekövetkezett a baj, beszereztünk egy trójait, sajnos a használt vírusvédelmi szoftverünk nem […]
  • Teljes körű védelem az avast! Free Antivírus segítségével…Teljes körű védelem az avast! Free Antivírus segítségével… Ingyenes víruskereső alkalmazás amivel a legelterjedtebb kártevőket tarthatod távol a számítógépedtől, magas felismerési aránnyal találja meg a kártékony szoftvereket.
  • Resize 1.5Resize 1.5       Képek átméretezésére használható egyszerű képszerkesztő program a Resize 1.5 változata. Csoportos átméretezési lehetőséget biztosít számunkra, nem csak hogy egyszerű használni […]
  • Kötelező letöltésvezérlő alkalmazások WindowsraKötelező letöltésvezérlő alkalmazások Windowsra Segítségükkel sokkal könnyebbé és nem utolsósorban akár teljesen automatikussá tehető a letöltés folyamata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code