Képlopó programok- De melyiket?

Debut Video Capture pillanatkép

Az alábbi képlopó programok segítségével megörökíthetjük a monitoron zajló eseményeket, minden nehézség nélkül. Nézzük melyek a legjobbak.

Számos program lelhető fel amellyel meg tudjuk örökíteni a monitorunkon zajló eseményeket, ezek között találhatunk olyanokat amelyek akár videó felvételek készítését is támogatja. Nézzük melyek a legjobb képlopó programok.

Debut Video Capture pillanatkép

PicPick

Igen széleskörű, könnyen konfigurálható, billentyűparancsokkal is vezérelhető szoftver.

Tartalmaz egy képszerkesztő segédet is amivel levághatunk a képből, átméretezhetjük, de akár feliratozhatjuk is azt. Otthoni használat esetén a PicPick ingyen használható.

Debut Video Capture

Ha képlopásnál tartunk akkor minden bizonnyal vannak olyan felhasználók akik nem csak pillanatképeket szeretnének készíteni hanem videó képlopásokat is. Erre a feladatra lett kifejlesztve a Debut Video Capture ami korlátozásoktól mentesen képes felvételeket készíteni. Az elkészült videókat szerkeszteni is tudjuk, a felvételt az átláthatónak nevezhető kezelőfelületen tudjuk elindítani.

Fraps

A Fraps nevű szoftver szerintem ebben a kategóriában kevésbé kell bemutatni, hisz szinte mindenki hallott már róla. Azon felül hogy screenshotokat készít, videó felvételek készítését is rábízhatjuk. Sajnos az utóbbi időkorlátos ingyenes kiadásban, de ettől függetlenül remek kis program.

Audio Record Wizard

Ha már volt kép, videó rögzítési lehetőségünk, akkor örökítsük meg a számítógép rendszerhangjait illetve mindazokat az audió momentumokat amik számítógépünkön zajlanak az Audio Record Wizard segítségével.

Könnyen bánik el bármilyen rendszerhanggal, de akár a háttérben elhangzó média Player által leadott zeneszámainkat is rögzíthetjük vele.

HyperCam

Végül, de nem utolsósorban egy olyan videó rögzítő szoftvert említenék meg ami sajnos korlátozott ideig használható, de ezalatt az idő alatt minden jóval ellát minket funkcionálisan. AVI formátumban készíthetünk videókat, a HyperCam bemutatók készítésének ideális eszköze. A hangfelvételek készítésén felül az állomány minőségének a manipulálásával csökkenteni tudjuk a kimeneti méretet.

Kapcsolódó alkalmazások

  • MegaDownloader 0.7MegaDownloader 0.7 A MegaDownloader egy különleges letöltésvezérlő szoftver ami a hétköznapi letöltési folyamataink során nyújt segítséget.   Nagyobb méretű fájlok esetén jelentős időveszteséget tud […]
  • A vírusirtástól a képek rendezéséig: a hét alkalmazásaiA vírusirtástól a képek rendezéséig: a hét alkalmazásai  A vírusirtástól a képek rendezéséig: a hét alkalmazásai. Összefoglaló. Malwarebytes Anti Malware 1.7.0 Kártevők, nemkívánatos szoftverek eltávolítására használható alkalmazás, ha […]
  • The Hobbit: Kingdoms – Android játékokThe Hobbit: Kingdoms – Android játékok     Légy a kalandok részese, a hatalmas rajongói táborral rendelkező stratégiai Android játékban, nem más mint a The Hobbit: Kingdoms.   Most nem csak külső szemlélőként kísérheted […]
  • Free Image Convert and Resize 2.1.22Free Image Convert and Resize 2.1.22   A Free Image Convert and Resize egy ingyenes képkonvertáló és átméretező program, csoportos munkafolyamatokat is támogat.     Az alábbi ingyenes alkalmazással egyszerre több képet is […]
  • Wise Data Recovery Portable 3.44Wise Data Recovery Portable 3.44 Profi törölt adat helyreállító szoftver ami az egyszerű kezelhetőségével a kezdőket azonnal leveszi a lábáról, nem más mint a Wise Data Recovery Portable.       Szinte bármilyen törölt […]
Összefoglaló
Cikk neve
Képlopó programok- De melyiket?
Leírás
Az alábbi képlopó programok segítségével megörökíthetjük a monitoron zajló eseményeket, minden nehézség nélkül. Nézzük melyek a legjobbak.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code