Képlopó programok- De melyiket?

Debut Video Capture pillanatkép

Az alábbi képlopó programok segítségével megörökíthetjük a monitoron zajló eseményeket, minden nehézség nélkül. Nézzük melyek a legjobbak.

Számos program lelhető fel amellyel meg tudjuk örökíteni a monitorunkon zajló eseményeket, ezek között találhatunk olyanokat amelyek akár videó felvételek készítését is támogatja. Nézzük melyek a legjobb képlopó programok.

Debut Video Capture pillanatkép

PicPick

Igen széleskörű, könnyen konfigurálható, billentyűparancsokkal is vezérelhető szoftver.

Tartalmaz egy képszerkesztő segédet is amivel levághatunk a képből, átméretezhetjük, de akár feliratozhatjuk is azt. Otthoni használat esetén a PicPick ingyen használható.

Debut Video Capture

Ha képlopásnál tartunk akkor minden bizonnyal vannak olyan felhasználók akik nem csak pillanatképeket szeretnének készíteni hanem videó képlopásokat is. Erre a feladatra lett kifejlesztve a Debut Video Capture ami korlátozásoktól mentesen képes felvételeket készíteni. Az elkészült videókat szerkeszteni is tudjuk, a felvételt az átláthatónak nevezhető kezelőfelületen tudjuk elindítani.

Fraps

A Fraps nevű szoftver szerintem ebben a kategóriában kevésbé kell bemutatni, hisz szinte mindenki hallott már róla. Azon felül hogy screenshotokat készít, videó felvételek készítését is rábízhatjuk. Sajnos az utóbbi időkorlátos ingyenes kiadásban, de ettől függetlenül remek kis program.

Audio Record Wizard

Ha már volt kép, videó rögzítési lehetőségünk, akkor örökítsük meg a számítógép rendszerhangjait illetve mindazokat az audió momentumokat amik számítógépünkön zajlanak az Audio Record Wizard segítségével.

Könnyen bánik el bármilyen rendszerhanggal, de akár a háttérben elhangzó média Player által leadott zeneszámainkat is rögzíthetjük vele.

HyperCam

Végül, de nem utolsósorban egy olyan videó rögzítő szoftvert említenék meg ami sajnos korlátozott ideig használható, de ezalatt az idő alatt minden jóval ellát minket funkcionálisan. AVI formátumban készíthetünk videókat, a HyperCam bemutatók készítésének ideális eszköze. A hangfelvételek készítésén felül az állomány minőségének a manipulálásával csökkenteni tudjuk a kimeneti méretet.

Kapcsolódó alkalmazások

  • SRWare Iron Portable 31.0.1700.0SRWare Iron Portable 31.0.1700.0   Az SRWare Iron Portable újabb példája annak hogy hordozható változatban is használhatunk kellő gyorsasággal bíró böngészőt.     Maga az alkalmazás a Google Chrome alapjaira építkezik, […]
  • Spyware Terminator 3.0.0.74Spyware Terminator 3.0.0.74   Számítógépünk biztonságát hivatott elősegíteni a Spyware Terminator  jelenlegi kiadása.   Számos kémprogram települhet a számítógépünkre kéretlenül, ezek felismerése és eltávolítása […]
  • Surf Anonymous Free 2.3.2.8Surf Anonymous Free 2.3.2.8 Rejtsd el IP címed és böngéssz sokkal biztonságosabban, a Surf Anonymous Free segítségével.     Böngészés során rengeteg olyan információ lát napvilágot szokásainkat illetően, amit akár […]
  • BearShare 11.0.0BearShare 11.0.0 Megosztott tartalmak elérésére használható remek kis szoftver amely a szóban forgó műveletet a profizmus szintjére emeli. Nem más mint a BearShare. Elsősorban multimédiás […]
  • Clementine PlayerClementine Player 0.71         Könnyen kezelhető és gyors zenelejátszó, plusz kiegészítőkkel a Clementine Player 0.71. Az ingyenességén kívül számos tulajdonsággal van felvértezve a felhasználók örömére. […]
Összefoglaló
Cikk neve
Képlopó programok- De melyiket?
Leírás
Az alábbi képlopó programok segítségével megörökíthetjük a monitoron zajló eseményeket, minden nehézség nélkül. Nézzük melyek a legjobbak.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code