JShot 2.1.0.3

Multi platformitással jellemzett ingyenes képlopó segédalkalmazás, amely segítségével a monitorunkon zajló eseményeket tudjuk megörökíteni. A JShot további különleges funkciókat is biztosít.

 

Képlopási műveletek esetén is vitathatatlan hogy az olyan programok állják meg a helyüket amelyek több feladat, egy adott kategóriába tartozó műveletsor elvégzésére teljes körűen bevethető.

Természetesen itt hatalmas szórással találkozhatunk, komolyabb munkák elvégzésére csak fizetős szoftver esetén találunk megoldásokat. Természetesen azért mindig vannak kivételek, ez a JShot esetén is így van, nagy tudása ellenére teljesen ingyen áll a számítógép tulajdonosok szolgálatára.

 

Az alkalmazásból találhatunk Linux, Windows és Mac rendszerekre optimalizált verziókat.

Maga a letöltendő állomány nem nagy méretű. Windows esetén rendszergazdai jogosultsággal kell hogy indítsuk. Az üdvözlőfelület elhagyása után csak a licencfeltételek elfogadása a szükséges illetve a hely megadása. Utolsó sorban az összetevők kiválasztásával fejezhetjük be a telepítést.

 

Képlopás esetén mi dönthetjük el hogy az asztal egy adott területét, az egész képernyőt, vagy szabad kézzel kijelölt területet szeretnénk e lementeni, a program a tálcáról is elérhető, de mint a profikra, erre is jellemző, hogy billentyűkombinációkkal is aktiválható, aminek az előre definiálása lehetséges.

 

A JShot képlopáson felül az elkészült fotó szerkesztésére is felhasználható, feliratozhatunk, kivághatunk részeket, feltölthetjük színnel, vagyis minden olyan alapopció megadott ami egy kép szerkesztése esetén felmerülhet.

Az elkészült kép feltölthető FTP szerverekre, de akár az ismertebb képmegosztókra is.

 

Ha nem szeretnénk vagyonokat költeni képlopásra alkalmas szoftverre, az egyszerű kezelőfelület nem riaszt minket vissza akkor próbáljuk ki bátran, hisz ingyenes.

 

JShot letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • AssaultCube 1.1.0.4AssaultCube 1.1.0.4     Számtalan pályát tartalmazó, hálózati lehetőségektől sem mentes játék a AssaultCube 1.1.0.4.     {nice1} Maga a harcok során lehetőség van eldönteni hogy a számítógép ellen, vagy […]
  • Syberia 2Syberia 2   Az előző rész folytatására épülő kalandjáték amely kellemes kikapcsolódást garantál a számunkra, nem más mint a Syberia 2. A meglehetősen jól sikerült grafikával rendelkező […]
  • Mercenaries 2: World in FlamesMercenaries 2: World in Flames     Igazi zsoldosként küzdhetünk Venezuelában, egy igazi akciójáték keretében, nem más mint a Mercenaries 2: World in Flames.     Ebben a játékban nem kell a mások által kiadott […]
  • Szoftvereink elérhető változatát is ellenőrzi az avast! Free AntivírusSzoftvereink elérhető változatát is ellenőrzi az avast! Free Antivírus Frissült a nagy népszerűségnek örvendő, rendkívül hatékony védelmi szoftver, az Avast! Free Antivírus.
  • Portable ClamWin 0.97.5Portable ClamWin 0.97.5   A népszerű Antivírus szoftver telepítést nem igénylő változata biztosít minden olyan funkciót annak az érdekében hogy rendszerünket meg tudjuk tisztítani a kártevőktől, nem más mint a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code