JShot 2.1.0.3

Multi platformitással jellemzett ingyenes képlopó segédalkalmazás, amely segítségével a monitorunkon zajló eseményeket tudjuk megörökíteni. A JShot további különleges funkciókat is biztosít.

 

Képlopási műveletek esetén is vitathatatlan hogy az olyan programok állják meg a helyüket amelyek több feladat, egy adott kategóriába tartozó műveletsor elvégzésére teljes körűen bevethető.

Természetesen itt hatalmas szórással találkozhatunk, komolyabb munkák elvégzésére csak fizetős szoftver esetén találunk megoldásokat. Természetesen azért mindig vannak kivételek, ez a JShot esetén is így van, nagy tudása ellenére teljesen ingyen áll a számítógép tulajdonosok szolgálatára.

 

Az alkalmazásból találhatunk Linux, Windows és Mac rendszerekre optimalizált verziókat.

Maga a letöltendő állomány nem nagy méretű. Windows esetén rendszergazdai jogosultsággal kell hogy indítsuk. Az üdvözlőfelület elhagyása után csak a licencfeltételek elfogadása a szükséges illetve a hely megadása. Utolsó sorban az összetevők kiválasztásával fejezhetjük be a telepítést.

 

Képlopás esetén mi dönthetjük el hogy az asztal egy adott területét, az egész képernyőt, vagy szabad kézzel kijelölt területet szeretnénk e lementeni, a program a tálcáról is elérhető, de mint a profikra, erre is jellemző, hogy billentyűkombinációkkal is aktiválható, aminek az előre definiálása lehetséges.

 

A JShot képlopáson felül az elkészült fotó szerkesztésére is felhasználható, feliratozhatunk, kivághatunk részeket, feltölthetjük színnel, vagyis minden olyan alapopció megadott ami egy kép szerkesztése esetén felmerülhet.

Az elkészült kép feltölthető FTP szerverekre, de akár az ismertebb képmegosztókra is.

 

Ha nem szeretnénk vagyonokat költeni képlopásra alkalmas szoftverre, az egyszerű kezelőfelület nem riaszt minket vissza akkor próbáljuk ki bátran, hisz ingyenes.

 

JShot letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • UltraISO Premium 9.51UltraISO Premium 9.51   ISO fájlok készítésében, illetve kezelésében igazán profi az UltraISO Premium 9.51.   Ha rendszeresen dolgozunk ISO fájlokkal akkor nagy valószínűséggel szükség van egy olyan […]
  • Wise Disk Cleaner, avagy merevlemez mindenes…Wise Disk Cleaner, avagy merevlemez mindenes… Ezzel az alkalmazással egycsapásra rendet tudsz teremteni a merevlemezeden, töredezettség mentesíteni, illetve több célterület befoglalásával takarítani is tud.
  • System MechanicSystem Mechanic       Ha egy teljes körű Windows rendszer karbantartót szeretnénk akkor a System Mechanic kipróbálása után minden kérdésünk megválaszolásra kerül. Ez a kiváló alkalmazás tökéletesen […]
  • ZipperZipper 1.6.0       Fájlok tömörítésére használható segédalkalmazás a Zipper 1.6.0 változata.     {nice1} Lehetőséget biztosít fájlok tömörítésére és kicsomagolására, kis méretének köszönhetően kis […]
  • AntiVir Rescue System- Vírusirtó letöltés AntiVir Rescue System- Vírusirtó letöltés   Bekövetkezett vírustámadások elhárítására használható szoftver az AntiVir Rescue System.   Ha már bekövetkezett a baj, beszedtünk egy olyan makacs vírust, ami még a telepített […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük