JetStart 4.4

JetStart

JetStart

 

A JetStart 4.4 egy speciális rendszer kiegészítés amely segítségével átláthatóbban tudjuk számítógépünket vezérelni.

 

Ezzel a remek szoftverrel egy kezelőfelületen tudjuk számítógépünk főbb elemeit vezérelni. Lehetőségünk van a számítógép kikapcsolására, újraindítására, illetve ki is tudunk jelentkezni vele.

Menüjéből számos információt kapunk a feltelepített szoftverek listájáról, illetve az is világossá válhat a számunkra hogy melyek azok a programok amelyek éppen meg vannak nyitva és melyek indulnak automatikusan bekapcsoláskor.

Ezek is konfigurálhatóak segítségével.

Ha olyan programot tartalmaz számítógépünk amelyet már nem használunk le is tudjuk törölni vele. Egy igazi mindenesként lehet rá tekinteni.

 

JetStart 4.4 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Könnyen kezelhető modern megjelenésű letöltés kliens szoftver az EagleGetKönnyen kezelhető modern megjelenésű letöltés kliens szoftver az EagleGet Nagyobb méretű fájlok, videók szakadásmentes és rugalmas kezelését tudod rá bízni. Különlegessége hogy a rengeteg funkciót mind ingyen kapod. Itt a legújabb kiadása.
  • gBurner 3.1gBurner 3.1   Hagyományos CD/DVD lemezek írására használható segédalkalmazás a gBurner 3.1 kiadása.   A harminc napig regisztráció nélkül használható íróalkalmazás remekül használható CD, DVD […]
  • TV műsor- Android alkalmazásokTV műsor- Android alkalmazások   Kövesd nyomon a TV műsor aktuális alakulását Androidos készüléked segítségével is. Ha kedveled a TV sorozatokat, vagy esetleg nem szeretnél kihagyni egyetlen film premiert sem […]
  • System Explorer Portable 7.0.1System Explorer Portable 7.0.1 A System Explorer Portable nevű alkalmazással a Windowsunkról, a háttérben futó folyamatokról informálódhatunk. A szoftverrel kilistázható minden háttérben futó process, folyamat, azt nem […]
  • SumatraPDF –  Adobe PDF dokumentum olvasó szoftverSumatraPDF – Adobe PDF dokumentum olvasó szoftver Adobe PDF dokumentumok megnyitására használható ingyenes szoftver, elsősorban a gyorsaságával emelkedik ki az átlagból. Alapvető funkciókat biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code