HyperSnap 7.28.01

HyperSnap 7.13

A HyperSnap  felhasználhatósága, jóval tovább mutat a hagyományos képlopó programok tudásánál.

Segítségével nem csak hogy pillanatképeket tudunk készíteni a monitoron zajló eseményekről, hanem akár egy előre kijelölt területről videó felvételt is készíthetünk AVI formátumban, amivel szabadon tovább tudunk dolgozni.

Prezentációk és oktatófilmek készítéséhez ideális, hisz módunkban áll hangfelvételeket is készíteni de akár, egyedi alámondásos szöveges állományt is hozzárendelhetünk az elkészült videóhoz.

Magát a felvételi módot teljesen testre tudjuk szabni, csakis az kerül archiválásra amire ténylegesen szükségünk is van.

Mivel a szoftver Magyar nyelven kommunikál velünk ezért annak beállítása nem jelenthet túlságosan nagy problémát a számunkra.

Maga a program fizetős változat, de ezen felül lehetőségünk van beszerezni a próbaverziós változatát, amit 20 napig tudunk használni teljes értékűen. Hivatalos oldal. 

 HyperSnap 7.13

Kapcsolódó alkalmazások

  • TrustPort Total Protection 12.0TrustPort Total Protection 12.0   Számítógépünk védelmét hivatott biztosítani a TrustPort Total Protection.   Az alap változatán kívül ez a kiadás továbbfejlesztett, heurisztikus védelmet is biztosít a behatolókkal […]
  • G Data AntiVirus 2012G Data AntiVirus 2012       Gyors, hatékony és tökéletes vírusvédelem minden számítógépen a G Data AntiVirus segítségével. Böngészés közben számos veszélynek vagyunk kitéve ami ellen ha nem védekezünk akkor […]
  • Hangrögzítő- Android alkalmazásokHangrögzítő- Android alkalmazások   Készíts hangfelvételeket az alábbi kiegészítővel, a Hangrögzítő ingyenesen letölthető alkalmazás. Ha Androidos készülékkel rendelkezel, amivel hangfelvételeket is szeretnél […]
  • A Download Accelerator Manager, profi kliens szoftver kifejezetten nagyméretű fájlokhozA Download Accelerator Manager, profi kliens szoftver kifejezetten nagyméretű fájlokhoz Ha őt használod mint letöltés klienst akkor installáld a legújabb változatát, hisz új verzió érhető el.
  • avi.NET 3.5.1avi.NET 3.5.1       DVD filmjeink gyors átkonvertálására használható program az avi.NET 3.5.1. Ezzel az egyszerű kis szoftverrel minden akadálytól mentesen tudjuk kedvenc filmjeinket […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code