Eusing Launcher 2.0

Eusing Launcher

A Windows asztalon tehetünk rendet azáltal hogy az ikonokat harmonikusan elrendezzük, erre egy ideális ingyenes szoftver az Eusing Launcher.

A program elsősorban azoknak a felhasználóknak lehet hasznos akiknek rengeteg program van feltelepítve a számítógépre, és ennek következtében bonyolulttá vált az ikonok közötti navigáció, a szoftverrel kör alakban tudjuk elrendezni ikonjainkat, így a navigációs probléma a múlttá lehet.

Az Eusing Launcher telepítése hamar lezajlik csak az alapvető, szokásos információkra kell hogy válaszoljuk, telepítő felületéről az is hamar világossá válhat hogy lehetőség van billentyűkombinációkkal való vezérlésre, ezen a ponton a szoftver meg is jeleníti hogy melyek a fontosabb kombinációk.

Miután megadtuk a telepítési mappát a szoftver pillanatok alatt másolja fel a telepítési fájlokat amely után már használhatóvá is válik a szoftver.

Segítségével itt közvetlenül férhetünk hozzá a start menühöz, továbbá manuálisan kell hozzárendelnünk az alkalmazásainkat az előre létrehozott ikonokhoz.

Ha a jobb egérgombbal kattintunk az asztalon található alkalmazás fő vezérlő szervére, akkor előbukkan egy olyan menü ahol újraindíthatjuk a rendszerünket, kikapcsolhatjuk, kijelentkezhetünk közvetlenül, továbbá itt van lehetőség a program konfigurációs felületéhez hozzáférni, lehetőség van a beállításokat elmenteni így a későbbiek folyamán pillanatok alatt visszaállítható az eredeti testre szabott állapot. Az alkalmazás kiválóan érzi magát Windows 8 rendszeren is. Ingyenes kiadás.

Eusing Launcher

Eusing Launcher letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Szabadulj meg a kéretlen reklámoktól Firefox, illetve Chrome alatt az Adblock Plus segítségévelSzabadulj meg a kéretlen reklámoktól Firefox, illetve Chrome alatt az Adblock Plus segítségével Ezzel a kiterjesztéssel mindkét platformon meg tudsz szabadulni a nemkívánatos reklámoktól. Facebook támogatással is rendelkezik.
  • MSN Skin letöltésMSN Skin letöltés     MSN Messenger kommunikációs szoftverhez tartozó skin csomag.   A népszerű kommunikációs szoftverhez tartozó csomag segítségével egyedileg tudjuk módosítani a kinézetét […]
  • FreeFTP 4.4FreeFTP 4.4       Elsősorban járatlanabb felhasználók számára lehet ideális a FreeFTP 4.4.     Az egyszerű kezelőfelülettel rendelkező FTP kliens alkalmazás a kategóriájában klasszikus kinézetet […]
  • StaxRip 1.172StaxRip 1.172   Filmek átalakításának ideális eszköze ami egyszerű kezelőfelületet biztosít számunkra nem más mint a StaxRip 1.172. Ripper folyamatok ellátásához tökéletes szoftver ami támogatja […]
  • FoxmailFoxmail 6.10     Kiváló levelező kliens program, széleskörű támogatással a Foxmail 6.10 változata.   Beépített RSS kezelőjének és rajzolójának köszönhetően nem egy hétköznapi levelezőprogram. Már […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code