AZip 1.101

AZip

Tömörített fájlok kezelésére használható egyszerű segédalkalmazás az AZip.

Egyszerű, letisztult felületen van arra lehetőségünk hogy tömörített fájljainkat meg tudjuk nyitni esetleg újakat tudjunk alkotni.

A letölthető állomány sem méretben sem pedig kezelhetőségben nem hoz minket zavarba, mivel átláthatóvá és logikus felépítésűre lett kialakítva.

Az alkalmazás különlegessége hogy még telepítést sem igényel tehát nem szemeteli a rendszert, csak a futtatására van szükség ha munkára akarjuk fogni. Igaz itt a rendszer riszt minket hogy megbízunk e benne, természetesen semmilyen kockázatot nem hordoz magában.

Nyelvi támogatást sajnos nem kapunk, csak Angol nyelven használható.

Az AZip erőssége az egyszerűségben rejlik, tömörített állományt megnyithatunk vele úgy is hogy egyszerűen betallózzuk a számára továbbá az egérrel a felületére húzzuk, egy figyelmeztető üzenet jóváhagyása után azonnal meg is nyitja.

Mivel tömörítések során hiba is csúszhat a folyamatba, gyors tesztet is végrehajthatunk, annak az érdekében hogy biztosak legyünk abban hogy a tömörítés során nem e sérült a fájl.

Képes új állományokat is létrehozni, illetve meglévőhöz hozzáfűzni.

Ingyenes, teljes verziós változat.

AZip

AZip letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • TrojanHunter 5.5TrojanHunter 5.5       Állandó védelmet biztosít a trójai vírusok támadása elől a TrojanHunter. Számos trójai vírust tartalmaz definíciós adatbázisa, ezáltal hatékonyan ismeri fel ezt az igen elterjedt […]
  • Logon Editor 1.0Logon Editor 1.0       Windows 7 operációs rendszerünk bejelentkező képernyőjét szabhatjuk át egyéni ízléseink szerint a Logon Editor 1.0 segítségével. Egyre nagyobb igény jelentkezik az operációs […]
  • Comodo Internet Security – vírusirtó program és tűzfal egy felületenComodo Internet Security – vírusirtó program és tűzfal egy felületen Ezzel az ingyenesen használható alkalmazással vírusmentesen tudod tartani a számítógépet, kártevő keresőt és tűzfalat is tartalmaz.
  • GPS Sebességmérő – Android alkalmazásokGPS Sebességmérő – Android alkalmazások   Tudd meg az aktuális sebességedet az alábbi ingyenes program segítségével. Tudd meg a lehető legpontosabban hogy mekkora az aktuális sebességed, az értékeket több -féle módon is […]
  • System Information Viewer 4.37 [SIV]System Information Viewer 4.37 [SIV]       Számítógépünk főbb tulajdonságairól tudhatunk meg több információt a System Information Viewer segítségével.   Ezzel a segédalkalmazással […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code