AMR Converter Pro 4.01

AMR Converter Pro screenshot

AMR Converter Pro screenshot

Egyszerű kezelőfelületen hajthatunk végre konvertálási műveleteket az AMR Converter Pro 4.01segítségével.

 

Ha nem vagyunk híve a bonyolult felülettel rendelkező konvertáló alkalmazásoknak, akkor próbáljuk ki a címben szereplő szoftvert, amellyel a lehető legegyszerűbben hajthatjuk végre az átalakításokat.

Letöltése után a telepítési folyamat során meglepődve tapasztalhatjuk, hogy az installációs felület egy kissé eltér a szokványostól, sokkal látványosabb módon navigálhatjuk végig a folyamatot.

Ezek után azt gondolnánk, hogy a program is látványos, kezelőfelülettel fogad minket, ez sajnos nem így van, akár fapados kinézetűnek is nevezhetjük a végeredményt.

 

Az egyszerűségért cserébe, a beállítási opciók sem bonyolítottak, csak néhány alapfunkción tudunk módosításokat végrehajtani, így az átalakításra tudunk koncentrálni.

 

AMR Converter Pro használata:

A használata pár lépésből áll így hamar beüzemelhető. Miután a felső sávban található opció segítségével betallózzuk a számára az átalakítandó állományt, neki is láthatunk az alap konfigurációnak, természetesen az esetek döntő többségében ezeken nincs szükség semmilyen módosításra.

Ha nem megfelelő fájlt adtunk volna meg a számára, szintén a felső menüsorban található középső opcióval tudjuk azt eltávolítani. Ha megválasztottuk a megfelelő kimenetet, el is indíthatjuk a konvertálást.

A támogatott formátumok listáját, illetve a szoftvert a linken találhatjuk meg.

Próbaverziós változat, amit 15 napig tudunk használni korlátozásoktól mentesen.

AMR Converter Pro letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • A Speccy egy professzionális rendszerelemző, diagnosztizáló alkalmazásA Speccy egy professzionális rendszerelemző, diagnosztizáló alkalmazás Ezzel az alkalmazással minden említésre méltó információt megtudhatsz ami a gépedet illeti.
  • Streaming Video Recorder 4.0- szoftver letöltésStreaming Video Recorder 4.0- szoftver letöltés   Videómegosztókon található műsorszámok rögzítésére használható szoftver a Streaming Video Recorder 4.0.   Segítségével a népszerű videómegosztókon közzétett műsorokat tudjuk pár […]
  • Farm Frenzy 3: Orosz rulettFarm Frenzy 3: Orosz rulett Az éhező asztronautákat kell kimenekítenünk kellemetlen helyzetükből a Farm Frenzy 3: Orosz rulett nevű játékban.   Egy előnytelen szerződésnek köszönhetően az asztronauták nem olyan […]
  • Dark SalvationDark Salvation     A gótikus környezetben futtatott játék során egy fiatal nő története körül forognak az események, akinek a családját elpusztítja egy gonosz démon.       {nice1} Gonosz szörnyek […]
  • Frissült, letölthető a Mozilla Firefox 24.0Frissült, letölthető a Mozilla Firefox 24.0 Ha eddig is alapértelmezett böngészőként használtad akkor eljött az idő, frissítened kell mivel új verzió a láthatáron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code