Acronis True Image Home 2013

 

Professzionális biztonsági mentés készítő program, amely segítségével akár egy teljes meghajtót tudunk lementeni, majd visszaállítani.

 

 

A biztonsági mentések készítésének igen fontos szerepe van az adatainkra tekintve, egy váratlan meghibásodás, egy rendszer összeomlás a számunkra fontos fájlok, fotók, dokumentumok végleges elvesztését tudja kiváltani, pedig egy kis odafigyeléssel és némi szabadidő feláldozásával ez könnyen el is kerülhető.

 

Ha nem a Windows beépített szolgáltatása mellett tesszük le voksunkat, akkor választható külső szoftver is a feladatra amik között igen nagy tudást magában foglaló változatok is felfedezhetőek.

A széleskörűség és a nagy tudás az Acronis True Image Home nevű szoftverre is igaz, mivel nem egy szokványos biztonsági mentés készítő program, funkcionalitása ettől sokkal tovább mutat.

A manuális mentési folyamatok során könnyedén választhatjuk ki dokumentum, videó, zene és egyéb a számunkra nélkülözhetetlen összetevőket.

Az elkészített mentést akár FTP -n keresztül is mozgatni tudjuk.

Erőssége elsősorban akkor aknázható ki teljes mértékben ha az Acronis True Image Home teljes meghajtó másolási folyamatát bízzuk rá ahol az operációs rendszer hű másolatát állítja elő installált szoftvereinkkel és az ott fellelhető összes elemmel.

A szoftvert fizetős változat, a letölthető állomány 30 napig használható.

 

Acronis True Image Home letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • PixiaPixia 4.3     Képek restaurálására használható képszerkesztő alkalmazás a Pixia 4.3 változata. Ez az ügyes kis restauráló szoftver számtalan grafikus eszközt tartalmaz képeink szabad […]
  • Homedale 1.23Homedale 1.23   Vezeték nélküli hálózatok jelerősségét kísérhetjük figyelemmel a Homedale 1.23 segítségével.   Ezzel a rendkívül kis méretű fájl segítségével lehetőségünk van figyelemmel kísérni a […]
  • Fizetős vírusirtó ami most 60 napig használhatóFizetős vírusirtó ami most 60 napig használható A Norton AntiVirus most 60 napig használható, bárki kipróbálhatja különleges szolgáltatásait.
  • Aspire 5100 DriverAspire 5100 Driver   Acer Aspire 5100 szériájú Notebookhoz tartozó Driver letöltés.   Vékony kialakítás, és számos egyedi tulajdonság jellemzi az alábbi modellt. Mivel rendelkezik CD/DVD meghajtóval, […]
  • Growl 2.0.9Growl 2.0.9 A Growl egy különleges alkalmazás ami képes lecserélni az installált szoftvereink értesítő felületét ami számos területen sokkal látványosabban és testre szabottan tud így lezajlani.   […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code