K-Lite Codec Pack 8.70

K-Lite Codec Pack 8.70

 

K-Lite Codec Pack 8.70

 

Multimédiás állományaink megtekintését a lehető leghatékonyabban támogató szoftvercsomag a K-Lite Codec Pack 8.70.

 

Számos multimédiás lejátszó van ma már forgalomban. Ezek között találhatunk ingyeneset és fizetős változatot, mélyebben tekintve találhatunk remekül használhatóakat és kevésbé hatékonyakat. Sajnos sok olyan kiadásra is bukkanhatunk amelyek csak fölöslegesen foglalják a gépünkön a helyet, túl lassúak, sokáig tart míg elindulnak, és nem nyújtanak megfelelő széleskörű kodek támogatást.

 

Ha ismerősek a felsorolt hibajelenségek, illetve problémák, akkor adjunk egy esélyt a K-Lite Codec Pack programcsomagnak.

 

Az alábbi szoftver rendkívül kis erőforrást igényel a számítógépünktől amellett hogy biztosítja azokat a funkcionalitásokat, illetve kodekeket amire szükségünk lehet.

 

A telepítése sincs agyonbonyolítva így kezdő körben sem jelenthet problémát az installálása.

A kis mérettel rendelkező állomány letöltése után mi dönthetjük el hogy kezdő beállítások alkalmazásával, vagy pedig haladó megközelítésből kezdünk a telepítés folyamatának.

 

Telepítése után azonnal használatba is vehető, szinte minden ismert formátummal elboldogul, tehát ha az eddigiek során problémáink adódtak a megfelelő multimédiás lejátszó megtalálásával, akkor ne is keressünk tovább.

 

Minőségromlás nélküli film nézést biztosít a számunkra.

 

Ingyenes kiadás.

 

K-Lite Codec Pack 8.70 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ultraget Video Downloader 3.0.7Ultraget Video Downloader 3.0.7 Az Ultraget Video Downloader kifejezetten kezdők számára ideális használatot biztosító letöltés kliens szoftver, ami közel 1000 oldalt támogat videókhoz.     Hasonló funkcionalitással […]
  • Video To Video Converter  2.9.6.11Video To Video Converter 2.9.6.11  A Video To Video Converter rengeteg hasznos szolgáltatást magába foglaló dekódoló szoftver amivel rippelni, videót vágni és műsoros DVD-t írni is tudunk.     Mindenképp érdemes erre az […]
  • Picasa, képszerkesztés és megosztás mesteri szintenPicasa, képszerkesztés és megosztás mesteri szinten Ez a magyar nyelvű fotóeditor szoftver teljes körű szolgáltatást biztosít képeink kezeléséhez, szerkeszthetünk, bemutatókat készíthetünk és megoszthatunk valódi profi módjára.
  • Top akció játékokTop akció játékok Az alábbi akció játékok igen nagy népszerűségnek örvendenek és bárki számára használható, kipróbálható. Ha éppen nincs semmi teendőnk, akkor egy kis szórakozással felejthetetlen perceket […]
  • EVEREST Ultimate Edition 5.50EVEREST Ultimate Edition 5.50       Számítógépünk komplett diagnosztizálására és optimalizálására használható szoftver az EVEREST Ultimate Edition 5.50 kiadása. Ez a nagy népszerűségnek örvendő szoftver részletes […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code