K-Lite Codec Pack 8.70

K-Lite Codec Pack 8.70

 

K-Lite Codec Pack 8.70

 

Multimédiás állományaink megtekintését a lehető leghatékonyabban támogató szoftvercsomag a K-Lite Codec Pack 8.70.

 

Számos multimédiás lejátszó van ma már forgalomban. Ezek között találhatunk ingyeneset és fizetős változatot, mélyebben tekintve találhatunk remekül használhatóakat és kevésbé hatékonyakat. Sajnos sok olyan kiadásra is bukkanhatunk amelyek csak fölöslegesen foglalják a gépünkön a helyet, túl lassúak, sokáig tart míg elindulnak, és nem nyújtanak megfelelő széleskörű kodek támogatást.

 

Ha ismerősek a felsorolt hibajelenségek, illetve problémák, akkor adjunk egy esélyt a K-Lite Codec Pack programcsomagnak.

 

Az alábbi szoftver rendkívül kis erőforrást igényel a számítógépünktől amellett hogy biztosítja azokat a funkcionalitásokat, illetve kodekeket amire szükségünk lehet.

 

A telepítése sincs agyonbonyolítva így kezdő körben sem jelenthet problémát az installálása.

A kis mérettel rendelkező állomány letöltése után mi dönthetjük el hogy kezdő beállítások alkalmazásával, vagy pedig haladó megközelítésből kezdünk a telepítés folyamatának.

 

Telepítése után azonnal használatba is vehető, szinte minden ismert formátummal elboldogul, tehát ha az eddigiek során problémáink adódtak a megfelelő multimédiás lejátszó megtalálásával, akkor ne is keressünk tovább.

 

Minőségromlás nélküli film nézést biztosít a számunkra.

 

Ingyenes kiadás.

 

K-Lite Codec Pack 8.70 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • SafeIP 2.0.0.2602SafeIP 2.0.0.2602 Anonim böngészést biztosít azáltal hogy az eredeti IP címet lecseréli egy hamisra, továbbá a forgalmazott adatcsomag titkosítását is végrehajtja. A SafeIP Magyar nyelven is tud.       A […]
  • RivaTuner 2.24CRivaTuner 2.24C     Videokártyánk optimálisabb teljesítmény elérését biztosítja a RivaTuner 2.24C kiadás.   A videokártyák a legritkább esetben működnek optimális teljesítménnyel gyári […]
  • PhoneClean 5.1.0PhoneClean 5.1.0 A PhoneClean egy Windows rendszeren futtatható speciális karbantartó szoftver mobilokhoz. Az alábbi alkalmazással többek között iPad, IPhone, iPod Touch IOS rendszeren alapuló készülékek […]
  • Windows 8 Release Preview letöltésWindows 8 Release Preview letöltés Próbáld ki a legújabb operációs rendszer utolsó fejlesztői mérföldkövének számító változatát, a Windows 8 Release Preview letöltés mindenki számára ingyen elérhető.
  • Quick Media Converter 4.5.0.6Quick Media Converter 4.5.0.6 A Quick Media Converter egy profilos elrendezést is támogató, professzionális konvertáló alkalmazás ami rengeteg formátum esetén hajlandó a segítségünkre lenni. Ha konvertálásról […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code