Power Point 2010

ingyenes power point letöltés

Egy kiváló irodai alkalmazás amivel lehetőségünk van szövegszerkesztésre, grafikai munkára, fényképek vagy akár videók felhasználásával igen látványos bemutatók készítéséhez. Az előző kiadásokhoz képest számos újítással találkozunk a PowerPoint 2010-ben.

Az Office Backstage nézettel a fájlkereséssel kapcsolatos műveletek sokkal egyszerűbbé válnak.

A társszerzői műveletekkel mostantól egy bemutatót egyszerre többen is szerkeszthetnek, egyéni ötletét mindenki egyszerre érvényesítheti.

Mostantól lehetséges a bemutatók egyesítése vagy akár összehasonlításra is mód van.
Munkavégzés közben lehetőség van egyszerre több szálon is dolgozni felgyorsítva ezáltal a tevékenységet.
Számos újdonságával mindenképp arra ösztönöz minket hogy kipróbáljuk.

A Power Point 2010 az Office 2010 csomag részeként is elérhető, a csomag tartalma ebben az esetben:

-Word

-Exel

PowerPoint

-OneNote

-Outlook

A linkelt változat 60 napig használható teljes értékűen. Segítségével belekóstolhatunk a szoftver minden szolgáltatásába.

 

Próbaverziós változat.

 PowerPoint 2010 letöltés:

LINK 1:

ingyenes power point letöltés

Ha az első link esetén problémába ütköznénk akkor használjuk a másodikat, ez a hivatalos oldal… Itt Windows Live ID azonosító szükséges, könnyen létrehozható az új fiók is ha nem volna ilyen. Magát a termékkulcsot itt kapjuk meg, a program korlátlan számban letölthető, arról viszont ne feledkezzünk meg hogy csak 30 napig használhatjuk egy gépen, egy azonosítóval. Maga a Power Point az Office 365 csomag részeként érhető el a második hivatkozás esetén.

LINK 2:

Kapcsolódó alkalmazások

 • Shake Spears! – Android játékok2012-11-05 Shake Spears! – Android játékok (0)
  Utazz vissza az időben légy lovag a Shake Spears! Nevű Android játékban.     Most valódi időutazásban vehetsz részt, ahol a […]
 • Indítómenü szerkesztése több operációs rendszer számára2012-11-16 Indítómenü szerkesztése több operációs rendszer számára (0)
  Az EasyBCD elsősorban egyszerre több operációs rendszert futtató felhasználók számára lehet bizonyos esetekben életmentő.
 • Universal Maps Downloader 6.831- Letöltésvezérlő letöltés2012-04-18 Universal Maps Downloader 6.831- Letöltésvezérlő letöltés (0)
    Online elérhető térképek letöltését teszi lehetővé az Universal Maps Downloader 6.831 kiadása. Az alábbi alkalmazás […]
 • XBoot 1.02012-02-13 XBoot 1.0 (0)
    Az XBoot 1.0 segítségével bootolható USB eszközöket hozhatunk létre. Ezzel a segédalkalmazással pár kattintással hozhatunk […]
 • Internet Turbo 4.0.02012-12-08 Internet Turbo 4.0.0 (0)
  Internetes kapcsolatunkat tudjuk optimalizálni az Internet Turbo segítségével, akár kezdőknek is egyszerű lehet a használata. Az […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.