Maxthon 4.4.1.1000

Maxthon

Ingyenes és könnyen kezelhető profi böngészőmotor, ami biztosít minden olyan fontos funkciót ami napjainkban fontos lehet. A Maxthon minden igényt kimerít. 

 Ha böngészésről van szó, elsősorban arra törekedünk, hogy olyan szoftvert keressünk, ami minél több feladatot képes ellátni egyetlen felületen. Hatalmas a konkurencia ezért a fejlesztők mindent megtesznek annak az érdekében, hogy a legjobbat nyújtsák a számunkra. Ez jelen esetben a szóban forgó szoftver esetében is igaz.

Maxthon Használata, áttekintés:

 Használata rendkívül egyszerű átlátható felületének köszönhetően, a szokásos telepítési lépések után, ami végeztével fel is ajánlja a számunkra hogy alapértelmezetté tehetjük.

 Különlegességét elsősorban a rendkívül gyors oldal betöltődés esetén érezhetjük, továbbá a rengeteg funkció ami alapértelmezetten is megtalálható benne.

 Többek között felületét teljesen át tudjuk alakítani, úgynevezett skin hozzáadásával. Mivel több böngészőmotort is bevethetünk, mi dönthetjük el hogy melyiket vesszük használatba, személyes tapasztalat alapján.

Alapértelmezés szerint találhatunk benne RSS olvasót, képlopót, automatikus űrlap kitöltőt. Érdemes továbbá megemlíteni az éjszakai módot, illetve a böngésző-mód funkciót ami kompatibilitási gondok felmerülése esetén lehet hasznos. Beépített letöltéskezelőjével nagyobb méretű fájlokat is könnyedén letölthetünk, itt is több választási lehetőség áll rendelkezésünkre. Közvetlenül a kezelőfelületén egyetlen kattintással tudunk egész weboldalakat lefordítani, tartalmaz egy beépített fájlszimatoló funkciót, amivel, a meglátogatott weblapokon képeket és videókat tudunk keresni illetve azokat akár le is tölthetjük. A hivatalos oldal itt található. Elérhető természetesen telepítést nem igénylő változatban is amit akár egy utazás során is magunkkal tudunk vinni egy USB kulcson, a portable kiadása is teljes funkcionalitású.

Olvasásmód funkciójával sokkal kényelmesebbé teszi olyan honlapok megtekintését amik rengeteg szöveges elemet tartalmaznak. Ingyenes változat.

Maxthon

Kapcsolódó alkalmazások

 • Quick DVD Creator 5.02012-04-11 Quick DVD Creator 5.0 (0)
    DVD lemezek létrehozását támogató szoftver a Quick DVD Creator 5.0. Segítségével különösebb nehézség nélkül tudunk […]
 • Undelete 360 2.162013-03-03 Undelete 360 2.16 (0)
  Véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszaállítani az Undelete 360 segítségével. Egyszerű felépítése kifejezetten a kezdők igényeihez […]
 • PNGGauntlet 3.1.22012-08-16 PNGGauntlet 3.1.2 (0)
  PNG fájlok minőségromlás nélküli méret csökkentésére használható szoftver a PNGGauntlet 3.1.2.   Képek kezelése esetén sokszor […]
 • NetInfo 7.72011-11-21 NetInfo 7.7 (0)
    Internet kapcsolatunkról árul el információkat illetve diagnosztizálásra használható a NetInfo 7.7.   Ha böngészés közben […]
 • Mit főzzek ma? Receptajánló – Android alkalmazások2012-09-15 Mit főzzek ma? Receptajánló – Android alkalmazások (0)
    Frissítsd fel konyhai ismereteidet egy remek Android alkalmazás segítségével, a Mit főzzek ma? Receptajánló naponta szolgáltat […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.