Google Chrome 37.0.2062.120

Google Chroome

Egyszerű kezelőfelület jellemzi, de annál hatékonyabb böngészést nyújt a nagy népszerűséget szerzett böngésző, vagyis a Google Chrome.

A böngészőpiacon hatalmas háború dúl, minden szoftverfejlesztő arra törekedik, hogy az ő terméke legyen a legnépszerűbb, legtöbbet használt alkalmazás.

Ebből természetesen mi átlagfelhasználók kerülhetünk ki előnyösen, egyre több funkció, lehetőség fog előttünk állni az idő múlásával. Maga a program egy kis mérettel rendelkező telepítőből áll amit miután letöltöttünk neki is állhatunk az egyáltalán nem bonyolult telepítési folyamatnak, beépített varázslója végigvisz minket az egyes lépéseken.

Közvetlenül a telepítése után lehetőségünk van arra hogy egy másik számítógépen futó változattal szinkronizáljuk az azon található előzményeket, kedvenceket. Ennek előfeltétele, hogy Google fiókkal rendelkezzünk.

Természetesen nem csak saját változatából képes importálni hanem akár a Firefox kedvenceket is át tudja venni. Az alkalmazásról korábban több alkalommal is írtunk, többek között itt illetve itt.

Számos előnyös paraméterével kötelezővé teszi annak kipróbálását. Hivatalos blogja friss híreket szolgáltat az érdeklődőknek. A címsora univerzális funkcionalitással bír, egyaránt beírhatjuk az oldal címét, de akár közvetlen keresésekre is felhasználhatjuk abban az esetben ha cím hiányában lennénk csak egy kifejezéssel rendelkeznénk. Multi platformitásának köszönhetően nem csak Windows felhasználók élvezhetik ki előnyös tulajdonságait, hanem akár Linux operációs rendszerre készült változata is elérhető. A Portable változata a linken. Inkognitó módjának köszönhetően a magánszféránk sokkal nagyobb hangsúlyt kap, segítségével minimális információt szolgáltatunk ki mások számára. Maga a funkció bármikor ki, illetve be kapcsolható. Alaptémáját, teljesen testre szabhatjuk, így nem kell beérnünk a gyári beállításokkal. Erősségét, hírnevét a rendkívül gyors böngészési lehetőségével nyerte el a más szoftverekhez képest. Teljes verziós változat.

Google Chrome

 

letoltes

Kapcsolódó alkalmazások

 • Pro Evolution Soccer 20102011-09-10 Pro Evolution Soccer 2010 (0)
      Kiváló játékélménnyel gazdagodhatunk ha kipróbáljuk a Pro Evolution Soccer 2010 változatát. Az előző kiadáshoz képest […]
 • Intelligens Cleaner – Android alkalmazások2012-12-06 Intelligens Cleaner – Android alkalmazások (0)
    Az alábbi alkalmazással Androidos mobilunkat tudjuk teljesítményben javítani, optimalizálni, az Intelligens Cleaner korszerű […]
 • Foobar 20002011-10-22 Foobar 2000 1.19 (0)
        Komplett multimédiás és átalakító program a Foobar 2000 1.19 kiadása. Ez a minimális mérettel rendelkező szoftver […]
 • Freemake Audio Converter 1.1.02013-08-05 Freemake Audio Converter 1.1.0 (0)
   A Freemake Audio Converter segítségével a kompatibilitási problémák küzdhetőek le ami az audió fájljaink megnyitása során merülhetnek […]
 • Gimp Portable 2.8.102013-12-06 Gimp Portable 2.8.10 (0)
   Használd a népszerű ingyenesen használható fotóeditor hordozható változatát, ez nem más mint a Gimp Portable. Teljes körű […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.