aTube Catcher 3.8.5186

aTube Catcher

Multifunkciós segédalkalmazás amely a hétköznapi számítógépes szokásainkat teszi sokkal könnyebbé, nem más mint az aTube Catcher.

Erre a remek kis szoftverre úgy is tekinthetünk mint egy multifunkciós alkalmazásra mivel tartalmaz egy letöltéskezelőt amely segítségével a letöltés folyamata pofonegyszerűvé válik elsősorban multimédiás állományok kezelésében mutatkozik profinak.

Alapértelmezés szerint fájlok konvertálására is fel tudjuk használni amely lehet audió vagy videó állomány is egyben. Számos formátummal remekül el tud boldogulni. A telepítés elkezdésekor miután rákattintottunk a letöltött állományra a szoftver elkezdi magát kicsomagolni. A beépített varázslós felületen érdemes arra odafigyelni, hogy felajánlja az Ask Toolbar installálását, ha nem szeretnénk hogy módosítsa böngészőnk alapértelmezett beállításait, ne engedélyezzük a számára. Továbbá lehetővé teszi hogy egyszerre installáljuk a PC Tools Registry Mechanic nevű szoftvert, ami PC-nk teljesítményének javításában tud segíteni, természetesen ez sem kötelező.

A telepítési hely megadása után a fájlok másolásával használhatóvá is tettük a szoftvert. Sajnos a támogatott nyelvek között nem találjuk meg a Magyar nyelvet, de a kezelőfelület elsajátításához talán elég lehet az Angol is. Segítségével a lehető legegyszerűbben tudunk videókat letölteni közösségi oldalakról, videómegosztókról, rengeteg formátumot ismer, AVI, 3GP, DVD, WMV, WMA, VOB, SWF és még sokáig lehetne sorolni, a teljes listát a szoftver felületén tudjuk áttekinteni. A hivatalos oldal itt található… Tartalmaz egy videó képlopó szoftvert amellyel szinte bármilyen eseményt rögzíteni tudunk ami a monitoron zajlik, az előre meghatározott paramétereknek megfelelően, hasonló funkciókat biztosít, mint az alábbi videó képlopó program.

A letöltött állományok konvertálása igen széleskörű formátumban kezelhető, ha letöltöttük a videót, konvertáltuk is akkor ki is írhatjuk közvetlenül lemezre, mivel arra is alkalmas. Széleskörű funkcionalitását eltekintve, na és természetesen az ingyenességet, mindenképp érdemes kipróbálni.

aTube Catcher

 

Kapcsolódó alkalmazások

 • SpiderOak -Online backup2012-01-30 SpiderOak -Online backup (0)
    A SpiderOak segítségével a fontosabb fájlokról készített biztonsági mentéseket bárhol elérhetjük ahol van internet kapcsolat. Ha […]
 • Így böngészhetsz biztonságosabban nyilvános hálózatokról: Hotspot Shield2014-01-17 Így böngészhetsz biztonságosabban nyilvános hálózatokról: Hotspot Shield (0)
  A Hotspot Shield biztonságosabbá és anonimabbá teszi a böngészésedet, ha Free hálózatokról csatlakozol, kötelező kelléknek számít. […]
 • Crash Time 4 letöltés2011-04-22 Crash Time 4 (0)
        A népszerű akciósorozat, a Cobra 11 most játék formájában letölthető. A Crash Time 4 játék során az autópálya rendőrség […]
 • Calibre e-könyv olvasás egyszerűen2013-09-15 Calibre e-könyv olvasás egyszerűen (0)
  E-könyvek olvasására, konvertálásra használható alkalmazás, a legújabb kiadás elérhető portable, illetve normál installálható verzióban is.
 • Free Video Dub 1.8.122011-08-18 Free Video Dub 1.8.12 (0)
        Videóállományok szerkesztését támogató alapfunkciós szoftver a Free Video Dub 1.8.12. Ezzel a többfunkciós szoftverrel […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.